Аттестацияға дайындық барысында «Қоғамдық тамақтандыруды ұйымдастыру» мамандығы бойынша өндірістік оқыту шебері Горшковозенко Флюра Флюровна «Еттің котлет массасынан қуырылған тағамдарды дайындау бойынша жұмыс орнын ұйымдастыру» тақырыбы бойынша қарапайым және күрделі күрделі жұмысты орындау бойынша ашық сабақ өткізді. «Котлет, тефтели, тефтели» еттің котлет массасынан ыстық тағамдарды дайындау технологиясы. МП 01 «Әртүрлі әдістерді қолдана отырып өнімдерді бастапқы және термиялық аспаздық дайындауды орындау».
Сабақ барысында магистрант оқушылардың белсенді танымдық үдеріске қызығушылығын және қатысуын сақтау үшін әртүрлі жұмыс түрлері мен формаларын қолданды: олар сабақтың тақырыбы мен мақсатын өз бетінше анықтады, бағалау процесіне (өзін-өзі бағалау) қатысты, және материалдың мазмұнын синквейн түрінде көрсетеді.
Горшковозенко Ф.Ф. жаңа материалды меңгеруді жеңілдету үшін сабақта әртүрлі жұмыс түрлерін қолданды: топтық жұмыс, жұптық жұмыс, жеке жұмыс, «Джокей және аттар» ойыны, барлық оқушыларға қолдау көрсете отырып, оқушылардың бірлесіп жұмыс істеуі үшін Learning Apps желілік ресурстарын пайдаланды. оқу мақсаттарына қол жеткізуде және сыныпта қолайлы психологиялық климат құруда.
Студенттерге оқу ресурстары және котлет массасынан қуырылған және ыстық тағамдарды дайындау операциялары мен еңбек тәсілдерін орындау дағдыларын дамыту және практикалық қолдану бойынша тапсырмаларды орындау бойынша нұсқаулықтар берілді. Сабақ өте қызықты өтті.