Өндірістік оқыту шебері Алмагамбетова Г.Р. «Қоғамдық тамақтандыруды ұйымдастыру» мамандығы бойынша шеберлік сыныбы өтті. Бұл шараға 1 және 3 курс студенттері қатысты.
Алмағамбетова Г.Р. ашытқы дайындау және өзбек тандыр нанын илеу көрсетілді. Шебер шелпек пісіру технологиясын көрсетіп, пеште пісіру жағдайлары туралы айтты.
Оқушылардың қызығушылықтары артып, бұл өнімді дайындауға белсене қатысты.
Кейбір басқа оқыту форматтарынан айырмашылығы, шеберлік сыныптарында көрнекілік маңызды, ақпарат практикалық дағдылармен қамтамасыз етілуі керек. Шебер шеберлік сыныбына қатысушыларға осы сабақтың тақырыбына байланысты дағдыларды тез меңгеруге көмектесу арқылы өз тәжірибесін көрсетеді. Барлық теориялық ақпарат практикалық әрекеттермен бекітілетіндіктен, ол есте жақсы сақталады және оңай қабылданады.